Ved Jysk Kloak Renovering ApS har vi en masse specialudstyr, der er særlig godt egnet til TV-inspektion.

Vi har mange års erfaring inden for området, og vores dygtige fagfolk kører gerne ud til opgaver i og omkring både Aarhus, Horsens og Vejle.​
Vi laver TV-inspektion i rør fra Ø 32mm til Ø 1000mm, og vores eksperter udfører arbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvorfor få foretaget en TV-inspektion af dine kloakrør?

​Årsagen til at vi arbejder med TV-inspektion er, at mange ofte ved at de har en skade på kloakrørene, men de ved ikke, hvor den er. Det kan også være, at du har mistanke om, at der er noget galt, men gerne vil have bekræftet det, før du går i gang med en større renovering.
Det er desuden en god idé at have dokumentation til forsikringsselskaberne, så de kan dække omkostningerne af en eventuel renovering. Med en TV-inspektion fra os bliver alle indspilningerne altid optaget på DVD, så du har dokumentation til forsikringsselskaberne, der kan spare dig for utrolig mange penge.

En professionel TV-inspektion

​Vi har det rette udstyr og en række kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med en professionel TV-inspektion af dine kloakrør. Efter at vi har fundet frem til skaden, kan vi lokalisere stedet med en indbygget sender i kameraet, der fortæller os præcis, hvor kameraet er. På denne måde kan vi vurdere, hvilken form for renovering, der bedst kan svare sig.