Ved Jysk Kloak Renovering ApS er vi eksperter i strømpeforing. Vi benytter os af strømpeforing, når det eksisterende kloakrør er begyndt at være for dårligt, og denne metode er specielt god ved svært tilgængelige rør.

Vi arbejder med strømpeforing for både private, erhverv og offentlige institutioner. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, så du kan altid kontakte os, så er vores erfarne fagfolk klar til at køre ud til diverse opgaver i det meste af Jylland.

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en metode inden for kloakrenovering, der anvendes, når det eksisterende rør er blevet for slidt. Man strømpeforer ofte, hvis der er problemer med et kloakrør, som er i et svært tilgængeligt område.

Strømpeforing er for eksempel den foretrukne metode under huse, under asfaltbelægninger og andre i svære områder.

Vores arbejde med at strømpefore​

​Når vi foretager en professionel strømpeforing, spuler vi først røret rent ved hjælp af en slamsuger eller lignende. Efter dette fører vi en polyesterslange gennemvædet i silicat, epoxy og harpisk ind i røret ved hjælp af luft. Dernæst fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, så blandingen kan sætte sig på kanten af røret og hærdes. Når alt dette er gjort, får du et rør, der er så godt som nyt.

​Vi arbejder med strømpeforinger i alle rør fra Ø 70 til Ø 300.