Ved Jysk Kloak Renovering ApS er vi også eksperter i punktrenovering. Som navnet antyder, er en punktrenovering en renovering af en enkelt skade, der med fordel kan udbedres, uden at man behøver at renovere hele røret.

Vi har foretaget punktrenoveringer for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vores dygtige medarbejdere vil også hellere end gerne hjælpe dig med en professionel punktrenovering.

Hvornår skal man foretage en punktrenovering?

​Punktrenoveringer anvendes i forbindelse med udbedringer af småskader. Med en punktrenovering kan man nemlig sende en kort strømpe langt ind i det eksisterende rør. Ved denne metode kan man udbedre skader som samlingsforskydninger, rottehuller, gamle sidestik og meget andet.

Fordelen ved at anvende en punktrenovering er, at det er en billig og effektiv måde at udbedre småskader på. Ved at benytte sig af denne metode slipper du også for at få foretaget en større renovering af hele røret, og vi behøver ikke at lave nogen udgravninger.

Vores arbejde med punktrenoveringer

​Vi udfører punktrenoveringer i alle former for rør, og vi arbejder i størrelser fra Ø 50mm til Ø 700mm. Vores renoveringer er billige, og vi kan altid give dig et uforpligtende tilbud, før du vælger, om du er interesseret i en renovering eller ej.